– BlueJem Sushi
Запорожье Киев
Запорожье
RU UA EN
RU

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ


редакція від 10 вересня 2020 року

Цей документ описує політику конфіденційності  Підприємця

Асатряна Арама Вардановича (ЄГРПОУ 3549306935) або залучені треті особи (далі – Сайт) збирають, використовують або обробляють ваші персональні дані.

У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, та як може використовуватися і надаватися ця інформація.

Збір та використання персональних даних

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані для цілей реєстрації на Сайті. Після заповнення форми на отримання новин blue jem sushi, а також форми зворотного зв’язку, що розміщені на Сайті(/////), вважається, що відвідувач надав згоду на обробку blue Jem  своїх персональних та контактних даних.

Blue Jem може зберігати інформацію про з'єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті. Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захист інформації в інформаційнотелекомунікаційних системах", НД ТЗІ 2.5-010-03 "Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу". Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років. На Сайті фіксується доменне ім'я або IP-адреса комп'ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім'я файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на Сайт, кількість байт, переданих в ході сесії.

При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами/їх пристроями. За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту, тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.

Які дані ми збираємо від вас

 

Дані, які ми збираємо від клієнтів, якщо вони добровільно їх вказують: ім'я, номер телефону, адреса електронної пошти, адреса доставки, стать, історія замовлень. Ми також можемо збирати дані про дату народження, потрібну мову для спілкування, і голосові дані під час дзвінків на лінію замовлення та інші дані, якими ви добровільно вирішили поділитися.


Замовляючи і купуючи товари на наших сайтах, ви надаєте дані, які необхідні нам для правильного виконання вашого замовлення. Також, ми використовуємо платіжні системи третіх сторін, щоб гарантувати захист ваших даних від шахрайства

Ви також можете добровільно ділитися інформацією про причини замовлення або відмови від замовлення, ваші уподобання, наявність домашніх тварин, сім'ї та деталей вашого життя.

 

Умови надання інформації (Disclaimer)

Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів. Якщо у вас є питання або сумніви з приводу цієї політики, Ви можете зв'язатися з нами за адресою електронної пошти office@bluejem.com.ua

 

Де і як зберігаються ваші дані

 

Ми стежимо за захистом ваших персональних даних, тому ми зберігаємо їх в безпечних умовах. Ваші дані захищені від несанкціонованого доступу, розкриття, використання і зміни

 

Автоматичний збір і використання інформації

Автоматично збирається і зберігається наступна інформація:

- доменне ім’я, IP-адреса, за допомогою який ви заходите на Сайт;

- вид браузера та операційної системи;

- дата і час відвідування Сайту;

- переглянуті сторінки;

- якщо Ви перейшли на Сайт по посиланню з іншого сайту – адреса цього сайту.

Відомості про трафік, який проходить через мережу, електронною поштою, і активність відвідувача в мережі Інтернет на Сайті захищені відповідно до законодавства. Це означає, що співробітники Blue Jem не можуть втручатися в таємницю телекомунікацій. Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачу сайту на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу вимогу згідно з чинним законодавством України. Ми не несемо відповідальності за упущену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних, або будь-які інші збитки відвідувачів Сайту, якщо такі виникли при користуванні сайтом. Відвідувач Сайту використовує Сайт на його власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані blue Jem, ані будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування Сайту, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися та які були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до Сайту, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо відвідувача було попереджено про можливість таких пошкоджень та втрат. Ми не гарантуємо та не стверджуємо, що використання матеріалу, який надається на сайті, не зашкодить інтересам третіх осіб. Усі права на зміст Сайту належать blueJem sushi  або використовуються за згодою із правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами. та. Відвідувачі Сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу Центру економічної стратегії.При роботі з сайтом відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Сайту. Якщо Ви відвідуєте даний Сайт, то Ви автоматично погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами, то Ви маєте залишити цей Сайт.

Зміна ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, враховує та згоден з тим, що дана ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, публікуються на цій сторінці Сайту. У окремих випадках ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних програм


Інформація про продавця

ФОП Асатрян Арам Варданович

Электронная почта: asatryan.diways@gmail.com

ЄГРПОУ 3549306935

Адреса регистрації: 72000, Запорожская область